Kontakt telefon: 062/262-212

HOTEL JUGOSLAVIJA - KONTAKT: 062/262-212

Kontakt 062/262-212

GALERIJA

OSNOVNE INFORMACIJE O RESTORANU

Adresa

Bulevar Nikole Tesle 3, Beograd

Kapacitet- korporativne proslave

100 - 600 ljudi

Kapacitet- venčanja

100 - 500 ljudi

Cena - Korporativne proslave

20€ - 40€

Cena - venčanja

30€ - 50€

Parking

Da
flower

Osnovna dekoracija

Da

O nama

Hotel Jugoslavija nalazi se na adresi Bulevar Nikole Tesle 3 na Novom Beogradu. Ovde možete da organizujete venčanje, poslovne proslave, modne revije, maturske i apsolventske večeri.

Banket sala hotela Jugoslavija prostire se na 750 m2 i pogodna je za organizaciju svih proslava i događaja, kapaciteta 450 mesta za sedenje.

U predbanketu nalazi se najveći Svarovski (Swarovski) luster na svetu, sa više od 40.000 kristala, kao i 16 velikih Svarovski lustera u samoj banket sali.

U ponudi je bogat švedski sto, a karta pića je osmišljena tako da obuhvata sve probrane vrste domaćeg i stranog, alkoholnog i bezalkoholnog pića, uz najbolje kafe brenda Lavazza.

Ukoliko se pripremate da održite konferenciju, seminar ili predavanje, imaćete najbolje tehničke uslove, vrhunsku opremu i salu prilagođenu isključivo vašim potrebama. Wireless konekcija će vam omogućiti da lako završite sve poslovne obaveze putem interneta.

Pored osnovnog paketa ozvučenja u ponudi su i konferencijski sistemi, bežični sistemi za simultano prevođenje, kao i sva neophodna oprema, mikrofoni, govornice i druga binska oprema.

Tu su i LCD i LED televizori, LED ekrani, projektori i projekcione površine u svim veličinama, uz mogućnost mapiranja cele sale.

Pored tehnike, hotel Jugoslavija nudi i scenografsku adaptaciju prostora, počevši od bine, podijuma, piste u svim mogućim dimenzijama, pa sve do posebno dizajniranih scenografskih elemenata, kulisa i tako dalje.

VIRTUELNA 3D TURA

SLIČNA MESTA

KONTAKT

062-262/212 office@event-centar.rs

O NAMA

Pronađite idealno mesto za vašu proslavu, kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam u odabiru prostora.