Kontakt telefon: 062/262-212

RESTORAN KLUB KNJIŽEVNIKA - KONTAKT: 062/262-212

Kontakt 062/262-212

GALERIJA

OSNOVNE INFORMACIJE O RESTORANU

Adresa

Francuska 7, Beograd

Kapacitet- korporativne proslave

50 - 100 ljudi

Kapacitet- venčanja

50 - 100 ljudi

Cena - Korporativne proslave

40€ - 80€

Cena - venčanja

40€ - 80€

Parking

Da
flower

Osnovna dekoracija

Uračunata u cenu

O nama

Klub književnika nalazi se u Beogradu, u ulici Francuska 7. Reč je o mestu dobre hrane i legendarnih priča.

Ovde je Ivo Andrić dao prvu izjavu nakon šro je primio Nobelovu nagradu, a Danilo Kiš i Momo Kapor se redovno družili. Rokfeler je u Klub među prvima došao na večeru, a među poslednjima otišao.

Kopernikus može da se pohvali modernim dizajnom, ali i fenomenalnim pogledom na Kalemegdan i reku. Poseduje najsavremeniji sistem tehničke opreme, rasvete i ozvučenja, koje će sigurno doprineti da vaš događaj bude nezaboravnim.

Već gotovo 70 godina je mesto na kom su počinjale i cvetale mnoge ljubavi. Tu se Elizabet Tejlor i Ričard Barton nikada nisu svađali. Klub književnika je mesto gde se za jedno veče obećala i udala Olivera Katarina. Bio je i prvi svedok veze između Ljiljane i Mome Kapora.

Beograd je sada drugačiji, a promenio se i Klub književnika. Ipak, neke stvari su ostale iste: dobra hrana sprema se po tradicionalnim receptima, a prijatna atmosfera u kojoj velika imena današnjice sede zajedno sa mladim nadama sutrašnjice je i dalje prisutna.

Restoran Klub književnika pruža mogućnost organizacije raznih vrsta dešavanja, kao što su poslovna okupljanja, konferencije, kokteli i proslave. Raspolaže sa 122 sedeća mesta u restoranu i 150 sedećih mesta u bašti.

VIRTUELNA 3D TURA

SLIČNA MESTA

KONTAKT

062-262/212 office@event-centar.rs

O NAMA

Pronađite idealno mesto za vašu proslavu, kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam u odabiru prostora.