Kontakt telefon: 062/262-212

SATELIT EVENT CENTAR - KONTAKT: 062/262-212

Kontakt 062/262-212

GALERIJA

OSNOVNE INFORMACIJE O RESTORANU

Adresa

Blagoja Parovića 150, Košutnjak Beograd

Kapacitet- korporativne proslave

70 - 400 ljudi

Kapacitet- venčanja

100 - 250 ljudi

Cena - Korporativne proslave

15€ - 30€

Cena - venčanja

20€ - 40€

Parking

Da
flower

Osnovna dekoracija

Da

O nama

Event centar Satelit nalazi se u srcu Košutnjaka, tačnje u okviru sportsko-poslovnog kompleksa bazeni Košutnjak, na adresi Blagoja Parovića 150. Raspolaže kapacitetom od 250 sedećih mesta.

Ovde možete da organizujete venčanje, svadbenu žurku, kompanijske proslave i konferencije, apsolventsko veče, maturu, rođendane.

U neposrednoj blizini objekta obezbeđeno je više od 240 parking mesta koja su besplatna.

Igraonica je dostupna za decu do osam godina.

Kada je reč o venčanju, za mladence je obezbeđena poseba prostorija, a imaju i mogućnost fotografisanja na bazenima na Košutnjaku ili u prelepoj prirodi nacionalnog parka. Moguće je i građansko venčanje u prirodi ili pored bazena.

Ukoliko žele, mladenci mogu da imaju probni ručak.

Prostor poseduje sopstvenu rasvetu, a moguće je angažovati i fotografa, kao i izradu video materijala i korišćenje video bima.

Tim Satelita nudi pomoć pri angažovanju benda, dodatne dekoracije sale, pronalaženja pouzdane poslastičarnice, zakupa limuzine, ali i povlašćenu cenu za momačko ili devojačko veče.

Moguće je organizovati i kompanijsku proslavu do 400 ljudi. Ukoliko vam je potrebna scena za predavanje uz ozvučenje ili vizuelni detalji za promociju najnovijeg proizvoda, to ovde možete da dobijete.

Posebno su zanimljive kompanijske zabave, koje će vam omogućiti prijatno druženje sa kolegama uz zabavu u lepom. Možete d aodaberete muziku i meni koji je po vašem ukusu.

VIRTUELNA 3D TURA

SLIČNA MESTA

KONTAKT

062-262/212 office@event-centar.rs

O NAMA

Pronađite idealno mesto za vašu proslavu, kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam u odabiru prostora.