Kontakt telefon: 062/262-212

DOMUS EVENT CENTAR - KONTAKT: 062/262-212

Kontakt 062/262-212

GALERIJA

OSNOVNE INFORMACIJE O RESTORANU

Adresa

Kej Oslobodjenja 59, Zemun, 11080 Beograd

Kapacitet- korporativne proslave

50 - 140 ljudi

Kapacitet- venčanja

50 - 120 ljudi

Cena - Korporativne proslave

55€ - 80€

Cena - venčanja

55€ - 80€

Parking

Da, (privatan + ulični i javni)

Meni restorana - venčanja

Skinite odve ( PDF )

Meni restorana - korporativne proslave

Skinite odve ( PDF )
flower

Osnovna dekoracija

Da

O nama

Domus event centar je novootvoreni premium event centar, smešten u jednom od najšarmantnijih delova Beograda, u samom srcu magičnog Zemuna. Atraktivna lokacija na dunavskom keju posetiocima pruža priliku da uživaju u jedinstvenom panoramskom pogledu na najlepšu evropsku reku i idiličnu atmosferu njegove živopisne obale.

Elegantan i sofisticiran dizajn prostora, zajedno sa pažljivo osmišljenim enterijerom, nudi idealnu scenografiju za organizaciju raznovrsnih svečanosti i nezaboravnih događaja. Harmoničan spoj prirodne lepote okruženja i dizajnerske izuzetnosti čini Domus event centar savršenim mestom za vaše proslave, bilo da su u pitanju intimna okupljanja ili svečane prilike sa većim brojem zvanica.

Event centar Domus predstavlja vrhunac ekskluzivnosti i elegancije, u kome se komfor i prefinjeni stil stapaju u savršenu simfoniju, kreirajući neponovljiv ambijent koji odiše autentičnošću i luksuzom. Ovaj prestižni prostor sa kapacitetom do 140 osoba, sastavljen od prostrane elegantne donje sale i šarmantne intimne galerije na spratu, sa lakoćom se uklapa u sve zamisli, teme i stilove proslava.

Vrhunska usluga, profesionalno i ljubazno osoblje, kao i fantastična kulinarska ponuda su, takođe, ono po čemu se Domus ističe i izdvaja od svih drugih.

Najbolji kulinarski stručnjaci, poznati po svojoj veštini u pripremi kako domaćih tako i internacionalnih specijaliteta, brižljivo biraju i spajaju sveže, visokokvalitetne sastojke sa odabranim receptima, pripremajući izuzetna jela koja zadovoljavaju i najfinija nepca. Pored standardne, raznovrsne ponude menija, Domus nudi i mogućnost personalizacije menija u skladu sa vašim željama i preferencijama.

Kako biste mogli opušteno da uživate u svakom trenutku vaše proslave, a da istovremeno svaki, i najmanji, detalj vaše proslave bude besprekorno isplaniran, organizovan i realizovan, postaraće se profesionalni tim event planera kojim se Domus event centar posebno ponosi.

Domus event centar je mesto u kome možete organizovati: venčanja, proslave punoletstva, dečije rođendane, vaše rođendane, veridbe, krštenja, momačke ili devojačke večeri, proslave diploma, jubileja, godišnjica i svih drugih, vama značajnih događaja.

Domus je odličan izbor i za sve korporativne događaje, od prezentacija i team building aktivnosti, do promocija, proslava i sastanaka. Za ove prilike, u ponudi je i opcija restoranske postavke sa stilizovanim barskim stolovima u kojoj se komforno može smestiti više od 200 osoba.

Gostima je na raspolaganju i privatni parking sa 20 parking mesta, dok se u neposrednoj blizini nalaze i dva velika javna parkinga.

VIRTUELNA 3D TURA

SLIČNA MESTA

KONTAKT

062-262/212 office@event-centar.rs

O NAMA

Pronađite idealno mesto za vašu proslavu, kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam u odabiru prostora.