Kontakt telefon: 062/262-212

EXTRA ORCHESTRA - KONTAKT: 062/262-212

Kontakt 062/262-212

EXTRA ORCHESTRA

Bend “EXTRA ORCHESTRA” osnovan je 2004. godine, i od tada je nastupao u svim značajnijim beogradskim klubovima koji neguju “živu svirku” pop-rok orijentacije (Lava Bar, Red Shoes, Oh Cinema, Sindikat, Mr. Stefan Braun itd.). Strpljivim radom postali su jedan od najtraženijih klupskih bendova, a njihova misija je posvećena vraćanju dobrog zvuka u prestižne gradske lokale, ali i predstavljanje pop-rok muzike na mestima gde takvih svirki ranije nije bilo. I čini se da su u tome i uspeli.

Publika je prepoznala njihovu energiju, pa su često zaduženi za štimung i dobru atmosferu na privatnim i korporativnim proslavama (oko 140 nastupa godišnje).

Nastupali su na Zrenjaninskom festivalu 2005., a zatim na Radijskom festivalu 2006. godine

Sebe smatraju čuvarima dobrog zvuka, a mogu i da se pohvale da su tri člana “EXTRA ORCHESTRA” diplomirala na Muzičkoj akademiji u Beogradu. Upravo zato, svojim autorskim radom promovišu zaboravljene tradicionalne vrednosti, a i sam naziv benda proistekao je iz svestranosti svakog od muzičara. Podjednako dobro vladaju svim muzickim stilovima – od izvornih, preko pop-rock pa sve do jazz i elektronskih.

SLIČNI BENDOVI

KONTAKT

062-262/212 office@event-centar.rs

O NAMA

Pronađite idealno mesto za vašu proslavu, kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam u odabiru prostora.