Kontakt telefon: 062/262-212

JEZERO BY AZZARO - KONTAKT: 062/262-212

Kontakt 062/262-212

GALERIJA

OSNOVNE INFORMACIJE O RESTORANU

Adresa

Ada Ciganlija bb, Beograd

Kapacitet- korporativne proslave

150 - 800 ljudi

Kapacitet- venčanja

150 - 500 ljudi

Cena - Korporativne proslave

18€ - 38€

Cena - venčanja

32€ - 41€

Parking

Da
flower

Osnovna dekoracija

Uračunata u cenu

O nama

Restoran Jezero by Azzaro nalazi se na Adi Ciganliji u Beogradu, na mestu nekadašnjeg restorana Jezero. Svrstava se u grupu specifičnih restorana i prostora za svadbe, kao i za druge vrste proslava poput, rođendana, krštenja, korporativnih dešavanja.

Osim prelepog enterijera, ovaj restoran nudi nesvakidašnji doživljaj prilikom ceremonije venčanja. Ovde mladenci imaju priliku da zasade svoje drvo života u parku sa rajskim vratima i time da budu deo priče zelenog mozaika.

Kompleks se deli na Jezero by Azzaro, Azzaro Black Club i Azzaro Green Club.

Restoran Jezero ima kapacitet od 600 sedećih mesta. To je jedan od najvećih restorana za proslave u Beogradu. Rezervisan je za one koji žive sa stilom, jer poseduje Tiffany stolice.

Osim toga, tu su divne sobe za mladence, ekskluzivna rasveta i profesionalno ozvučenje. Poseduje i terasu koja gleda na popularno jezero, a dostupan je i besplatni bežični.

Obezbeđen je i parking.

Azzaro Green Ada namenjen je onima koji preferiraju retro stil, ali i onima koji imaju manje gostiju. Nudi do 200 sedećih mesta za bilo koju vrste proslave poput: venčanja, rođendana, dečijih rođendana, krštenja, godišnjica i korporativnih proslava.

Ova restoran ima profesionalnu uslugu, ukusne kulinarske specijalitete, Wi-Fi internet, sobu za mladence, klimatizovan prostor i izbor Tiffany stolica.

Azzaro Black Club ima kapacitet do 270 sedećih mesta. Može se preoblikovati i za manji broj ljudi, takođe za bilo koju vrstu proslave.

VIRTUELNA 3D TURA

SLIČNA MESTA

KONTAKT

062-262/212 office@event-centar.rs

O NAMA

Pronađite idealno mesto za vašu proslavu, kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam u odabiru prostora.