Kontakt telefon: 062/262-212

LE PETIT BISTRO BLUE CENTAR - KONTAKT: 062/262-212

Kontakt 062/262-212

GALERIJA

OSNOVNE INFORMACIJE O RESTORANU

Adresa

Španskih boraca 3, 11070 Novi Beograd

Kapacitet- korporativne proslave

30 - 250 ljudi

Kapacitet- venčanja

30 - 200 ljudi

Parking

Da, privatni

Meni restorana - venčanja

Skinite odve ( PDF )

Meni restorana - korporativne proslave

Skinite odve ( PDF )
flower

Osnovna dekoracija

Da

O nama

Le Petit Bistro Blue Centar je ekskluzivan prestonički restoran, smešten na Novom Beogradu, na adresi Španskih boraca broj 3, unutar Blue Centra.

Besprekorna usluga i premijum kvalitet su njegova prepoznatljiva obeležja po kojima se istakao i stekao izuzetnu reputaciju i ugled.

Ovaj prelepi objekat harmonično spaja moderan dizajn, prijatan ambijent, toplu atmosferu i vrhunsku gastronomsku ponudu. Širok spektar internacionalnih specijaliteta upotpunjen je impresivnom selekcijom vina i odabranih alkoholnih pića, što Le Petit Bistro Blue Centar čini savršenim izborom za organizaciju svih vrsta proslava i specijalnih događaja.

Le Petit Bistro Blue Centar nudi kompletnu uslugu planiranja, organizacije i realizacije raznovrsnih događaja, kao što su: korporativne proslave i skupovi, venčanja, rođendanske zabave, momačke i devojačke večeri, rođenja, krštenja, diplomske proslave, godišnjice, jubileji i mnogi drugi.

Uz prostor koji može da primi i komforno ugosti do 200 osoba, predivnu baštu koja daruje posebnu čar restoranu i stručni tim Le Petiti Bistroa, sastavljen od iskusnih profesionalaca, svaka vaša želja i zamisao sa lakoćom će se pretvoriti u stvarnost. Bilo da želite manje okupljanje ili raskošnu zabavu za stotine gostiju, oni će sarađivati sa vama pri svakom koraku planiranja i organizacije, od prvog kontakta pa sve do uspešnog završetka vaše proslave.

Izaberite Le Petit Bistro Blue Centar i dozvolite da vas očara svakim detaljem, od vrhunski prpremljene hrane, preko najlepše dekoracije, do organizacije najbolje muzike i profesionalnih fotografa.

VIRTUELNA 3D TURA

SLIČNA MESTA

KONTAKT

062-262/212 office@event-centar.rs

O NAMA

Pronađite idealno mesto za vašu proslavu, kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam u odabiru prostora.